Het gaat al lange tijd niet goed met de bijen, kevers, vlinders, vliegen en andere insecten. Beestjes die zo belangrijk zijn voor de natuur. En die steeds meer verdwijnen. Om de afname van de insectenpopulatie tegen te gaan, is het belangrijk om insecten ruimte te geven.

Bij de ontwikkeling van ons insectenhotel kijken wij niet alleen naar een duurzame invulling van ons afvalhout, maar ook naar verantwoorde arbeid. Zo heeft Grijsen een samenwerking met de lokale, sociale werkplaatsvoorziening. Op deze manier werken wij samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Ons afvalhout krijgt in het insectenhotel een nuttige toepassing als nest- en rustkamers. En hiermee maken we zowel voor mens als insect de openbare ruimte zo aangenaam mogelijk.

Sorteer op
 • -38%

  Insectenhotel La Casa (medium)
  Insectenhotel La Casa (medium)

  Het insectenhotel is leverbaar in 2 afmetingen. Gemaakt van duurzaam hardhout en een metalen behuizing, goed voor een zeer lange levensduur!Maat Medium hoog 55 cm en breed 30 cm (afgebeeld)Maat Large

  € 79,00 € 49,00
 • Insectenhotel Bilinga (massief hardhout)
  Insectenhotel Bilinga (massief hardhout)

  Stoere insectenhotels. Gemaakt van reststromen hardhout. Zo krijgt het een goede nieuwe bestemming. Help de insecten in je tuin!

  Bilinga hardhout is duurzaam en oersterk. Hier worden o.a. Banken voor de openbare ruimte van…

  € 8,95
© 2014 - 2020 De Huismus Winterswijk Woonaccessoires & Cadeaus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel