Wij geven zoveel mogelijk invulling aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Natuurlijk bestaat er een winstdoelstelling, die nodig is voor de continuïteit van onze winkel. Maar wij geloven ook in het idee dat wij de omgeving kunnen ondersteunen.

Dat komt tot uiting is het deelnemen aan sponsorakties, het doen van donaties en om zo goed mogelijke resultaten te boeken voor het milieu en voor de mensen binnen en buiten onze onderneming. Onze leveranciers gaan nog een stap verder en passen dit toe in de landen van productie en oorsprong. Een prettige en goede samenwerking is het resultaat.

Wij zijn bijzonder trots op onze lokale samenwerking met Grijsen Park- en Straatdesign uit Winterswijk. Zij leveren een bijdrage aan de duurzame kwaliteit van de gebouwde en de natuurlijke omgeving. Dat doet Grijsen onder meer door producten te ontwikkelen en te produceren met een lange levensduur en voorzien van een ecologisch keurmerk.

Samen hebben wij een aantal producten ontwikkeld die gericht zijn op de particuliere markt, maar evengoed als blikvanger in een kantoor of entree kunnen hangen. Wij hebben een aantal foto's geplaatst van geproduceerde houten design objecten. Natuurlijk is maatwerk goed mogelijk om alle wensen te kunnen realiseren. Deze objecten worden lokaal geproduceerd (o.a. door de sociale werkplaats), dus je hebt een goed verhaal bij ieder object!

Het houtmateriaal dat wordt gebruikt heeft een keurmerk en bestaat deels uit resthout wat overblijft na productie van park- en straatmeubilair.

Meer voor informatie graag even contact opnemen met De Huismus via info@dehuismus.com of 0543-750339.

 

 

 

 

 

 

 

Sorteer op
© 2014 - 2020 De Huismus Winterswijk Woonaccessoires & Cadeaus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel