In 2014 heb ik het roer omgegooid. Ik ben in deeltijd blijven werken als HR adviseur en heb samen met mijn vriendin Relinda winkel De Huismus opgestart. Het idee van een eigen zaak runnen, het in- en verkopen heeft mij altijd getriggerd en nu is het dan zover. Het is een flinke uitdaging, invulling geven aan deze 2 passies.  Maar echt wat super om te kunnen doen. 

Onze filosofie is door het aanbieden van betaalbare woon- en tuindecoratie, cadeaus en kleine meubelen bij te kunnen dragen aan het gezelliger maken van je huis. Daarvoor kopen wij op verschillende locaties in en zijn altijd op zoek naar scherp geprijsde partijen.

In het assortiment zitten merken als Clayre & Eef, Casablanca Design, Gilde Handwerk, meubels en accessoires uit India en nog veel meer leuks voor faire prijzen.

Een klein deel staat online in onze webshop. Maar doordat wij ook partijen inkopen is het logistiek een te grote uitdaging om alles online aan te bieden. Kortom, je kunt beter even binnenlopen voor een goede indruk.

 

Mocht je op zoek zijn naar een specifiek item, vraag het gerust. We doen altijd ons best om maatwerk te leveren.

 

Graag tot snel,

 

Richard & Relinda

© 2014 - 2020 De Huismus Winterswijk Woonaccessoires & Cadeaus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel